تبلیغات
بهترین ها از برترین ها - مصرف سبزی ها در ایام نوروز

دوستان برای حمایت از وبلاگ روی بنرهای تبلیغاتی کلیک کنید.


Admin Logo
themebox Logo

بهترین ها از برترین ها




تاریخ:شنبه 6 فروردین 1390-08:59 ق.ظ

نویسنده :ش شادان

مصرف سبزی ها در ایام نوروز

عمولا درایام نوروز و در هنگام سفر های نوروزی مصرف سبزی ها كه از گروه های غذای اصلی هستند ، كمتر می شود.

دكتر زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این مطلب اظهار داشت:‌ سبزی‌ها به علت داشتن ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، و فیبرها نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی، پوکی استخوان، دیابت نوع 2 و چاقی دارند.

وی افزود: سبزی ها به دلیل داشتن فیبر باعث افزایش حرکات روده می شوند و بدین ترتیب از یبوست جلوگیری كرده همچنین فیبرها با کاهش فشار درون روده ، از بیماری هایی چون هموروئید و دیورتیکولوز جلوگیری می کنند.

 

عبداللهی با اشاره به این كه میوه ها و سبزی ها نقش محافظتی مهمی در ابتلا به سرطان کولون و رکتوم دارند،‌ تصریح كرد:‌ در ایام نوروز مصرف غذاهای چرب و سرخ شده معمولا درمیهمانی ها مصرف می شوند كه با مصرف سبزی ها و سالاد میزان جذب چربی غذا كاهش پیدا می كند.

 

به گفته وی، املاح معدنی مانند كلسیم ، منیزیوم ، فسفر ، آهن ، روی و سلنیوم از جمله مواد معدنی بسیار ارزشمندی است كه در سبزیجات یافت می ‌شوند و تأثیر زیادی بر سلامت افراد دارند.

 

معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه تصریح كرد:‌ درطول سفر های نوروزی كه معمولا سبزی وسالاد سالم ممكن است در دسترس نباشد می توان از گوجه فرنگی و خیار دركنار غذاها استفاده كرد.

 

عبداللهی همچنین به هموطنان توصیه كرد: در ایام نوروز برای جلوگیری از افزایش وزن و چاقی مصرف روزانه 4-3 واحد از گروه سبزی ها را فراموش نكنند زیرا می توانند از ابتلا به انواع بیماری ها جلوگیری كنند.



نظرات() 
نوع مطلب : خواندنی ها  سلامت 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر